CHP İLÇE SEKRETERİNDEN BASIN AÇIKLAMASI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKCumhuriyet Halk Partisi(CHP) Siverek İlçe Sekreteri İbrahim Halil Yarış, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "AK Parti genel kurulunda

CHP İLÇE SEKRETERİNDEN BASIN AÇIKLAMASI
15 Şubat 2010 - 08:58
tekel işçilerinin eylemiyle ilgili yaptığı konuşmanın insan hak ve Özgürlükleriyle bağdaşmadığını belirtti. Sayın Başbakan genel kurulda yaptığı konuşmada tekel işçileri için (bu parayla çalışacak çok insanlar vardır. Beğenmiyorlarsa giderler) Açıklamaları bir talihsizliktir. Tekel işçileri nereye gitsin? Kürtler nereye gitsin? Aleviler nereye gitsin? Ve demokratik hak talep eden aş, iş bekleyen kitleler nereye gitsin? Başbakan bu açıklamalarıyla şunu demek istiyor ’’benim ülkemde benim kurallarımla benim istediğim gibi yaşayacaklar’’ yoksa bu diyardan gitsinler diyor.       
Bizde sayın başbakana diyoruz ki işçi, emekçi, memur, emekli ve işsizler iradesi olarak bir yere gitmiyoruz. Sayın başbakanı gideceği yere bu halk iradesi gönderecektir. Daha sonra söylenecek çok şey vardır siyaseti bıraktıktan sonra diyeceğim başbakana bu halk ve ülkemiz ne darbeler muhtıralar ne baskılar zulümler ve işkenceler görüp kaldırdı. Size yapılanları anlat, konuş başbakanım konuşa konuşa sorunlar çözülür.
      
Bu ülke çok şeyler kaldırdı. Size yapılanları bu halk kaldırır. Ama bu halk eski halk değildir. Yapılan haksızlıklara karşı bu halk boyun eğmiyecektir. İşçiler, emekçiler tüm ülke halkları hakkını alana dek mücadelesini sürdürecektir.
      
‘’Özgürlüğün temsilcileri karanlığın bekçilerini mutlaka yenecektir.’’









Bu haber 2222 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması