CHP İL TEŞKİLATININ SİVEREK TEMASLARI

Haber Merkezi Şanlıurfa CHP İl Başkanı Halil Nimetoğlu ve yanındaki heyet çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Siverek’e geldi.

CHP İL TEŞKİLATININ SİVEREK TEMASLARI
19 Mart 2012 - 16:50
Şanlıurfa CHP İl Başkanı Halil Nimetoğlu çeşitli temaslarda bulunmak üzere Siverek Kaymakamlığı ve Siverek’i İl Yapma Derneği’ni ziyaret etti. Nimetoğlu’na, Şanlıurfa CHP İl Teşkilatından Avukat Ferhat Karataş ve Siverek CHP ilçe teşkilatından Halil Yarış eşlik etti.


Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu’nun ziyaretinin ardından Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği’ni ziyaret eden heyet, Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Koçali Aymaz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti.


Şanlıurfa CHP İl Başkanı Halil Nimetoğlu burada yaptığı konuşmada, Sivereklilerin il olma mücadelesine değinerek, “ Siverek kapasitesine ulaşamayan birçok ilçe il yapıldı. Türkiye’nin mülki yapısının tamamen değişmesi gerekiyor. CHP iktidarında bu projeyi hayata geçireceğiz. Siverek’i il yapmak CHP iktidarı döneminde gerçekleşir inşallah” dedi


CHP’nin şuan ki durumunu da değerlendiren Nimetoğlu şöyle konuştu, “ Siyasi partiler laf cambazlığı yerine projeleri ile birbirlerine cevap vermesi gerekir” dedi


Duyduğu ziyaretten memnuniyetini dile getiren Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Koçali Aymaz, konuklarına dernek yayınlarını hediye etti.


Bu haber 2532 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem