CEZAEVİNDEN ÇIKTI, POLİSİN EVİNİ SOYMAYA KALKTI

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞANLIURFA'da hırsızlık ve yağma suçlarından 27 sabıkası bulunan ve 3 ay önce cezaevinden çıkan 47 yaşındaki Kadir Aziz Dişikırık, kar maskesiyle bir

CEZAEVİNDEN ÇIKTI, POLİSİN EVİNİ SOYMAYA KALKTI
02 Aralık 2007 - 15:38
polis memurunun evini soymak isterken suçüstü yakalandı. Ev sahibi polisle kavga eden hırsızı mahalleli, tekme tokat dövdü.

Olay, Hamidiye Mahallesi Doruk Sokak'ta dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, adı açıklanmayan polis memuru, pazarda alışveriş yaptıktan sonra yalnız yaşadığı evine geldi. Polis, içeri girdiğinde karşısında kar maskeli Kadir Aziz Dişikırık'la karşılaştı. Hırsız, polisi görünce kaçmaya başladı. Polis memuru, hırsızı yakalayınca dövmeye başladı. Komşuları polisin, hırsız yakaladığını gören mahalle sakinleri de hırsız Dişikırık'a tekme tokat vurmaya başladı. Olay yerine gelen diğer polis memurları, hırsızı mahalle halkının elinden güçlükle kurtardı.
Hastanede tedavisi yapıldıktan sonra gözaltına alınan hırsız Dişikırık, 3 ay önce cezaevinden çıktığını belirterek, “İş aradım ama bulamadım. Bu sırada çevreme de çok borçlandım. Borçlarımı ödeyebilmek ve geçimimi sağlayabilmek için hırsızlık yapmaya mecbur kaldım. Çok pişmanım” dedi.
Yüzünde darp izleri bulunan ve başı bandajlı olan Dişikırık, ‘konut dokunulmazlığını ihlal ve ikametten hırsızlık’ suçlarından Adliyeye sevk edildi.

Bu haber 3426 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü