CEZAEVİNDEN ÇIKTI, 4 OTOMOBİL ÇALDI

Ali LEYLAKŞanlıurfa'da, cezaevinden 10 gün önce tahliye olan Mehmet Ali Harman, bu süre içinde 4 otomobil çaldığı iddiasıyla gözaltına alındı. Şanlıurfa'da, ‘otomobil hırsızlığı’ suçundan girdiği cezaevinden 10 gün önce tahliye olan 36 yaşındaki Mehmet Ali Harman, bu süre içinde 4 otomobil çaldığı iddiasıyla

CEZAEVİNDEN ÇIKTI, 4 OTOMOBİL ÇALDI
10 Nisan 2007 - 16:59
gözaltına alındı. Harman'ın suç ortağı 2 arkadaşıyla, bağlantı kurduğu otomobillerin sahiplerine araçlarını para karşılığı bulmayı teklif ettiği ileri sürüldü.Birecik İlçesi'nde park halindeki 63 LL 496 plakalı otomobilin çalındığı ihbarı üzerine harekete geçen polis, aracı Şanlıurfa- Diyarbakır karayolu üzerinde durdurdu. Otomobili kullanan 28 yaşındaki Şükrü Kılıç, sorgusunda otomobili Mehmet Ali Harman ve Bozan Demir'le birlikte çalıp, daha sonra sahibini arayarak para karşılığı bulmayı taahhüt ettiklerini söyledi. İfade doğrultusunda polis, Mehmet Ali Harman ile 46 yaşındaki Bozan Demir'i de gözaltına aldı. Bu kişilerin gösterdiği yerlerde, Şanlıurfa ve Gaziantep'ten çalıntı olduğu belirlenen 3 otomobil ile 17 otomobil anahtarı ele geçirildi.
Zanlılardan Mehmet Ali Harman'ın, 10 gün önce otomobil hırsızlığı suçundan girdiği cezaevinden tahliye olduğu ve çıktıktan sonra aynı suçu işlediği belirtildi. 11 kez otomobil hırsızlığı suçundan sabıkası bulunan Harman, aynı zamanda kent merkezinde çaldıkları bir otomobili de Suruç İlçesi'nde terk ettiklerini itiraf etti. Diğer zanlı Bozan Demir'in de hırsızlık suçundan 9 sabıkası bulunduğu saptandı.
Sorgulamaları tamamlanan 3 zanlı, adliyeye sevk edildikleri sırada ise kendilerini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi.

Bu haber 2538 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor