ÇERMİKLİLER KAPLICALARDAKİ AHLAKSIZLIKLARDAN RAHATSIZ

Çermik ilçesine 3 kilometre uzaklıktaki kaplıcalar , ilçenin ekonomisine katkıda bulunurken, çevresinde esrar, eroin ve fuhuş gibi ahlaksızlıkların yaşandığı ve duyarlı halkın yaşananlardan oldukça rahatsız olduğu iddia edildi.

ÇERMİKLİLER KAPLICALARDAKİ AHLAKSIZLIKLARDAN RAHATSIZ
15 Ocak 2014 - 21:05

D.BAKIR- Çermik ilçesinin göz bebeği konumunda olan Hamam Başı kaplıcaları şifalı olduğun için, çevre il ve ilçelerden yoğun ilgi görürken, duyarlı halk ise yaşanan ahlaki yozlaşmadan epey rahatsızlık duyuyor.

Kaplıca ve çevresinde yaşanan ahlaksızlıklardan bir hayli rahatsız olduğunu dile getiren Çermik halkından M. Güldoğdu adlı vatandaş, “Çevre bölgeden şifa niyetiyle gelen bir çok tanıdıklarımız, kaplıcaların çevresinde yaşanan gayri ahlaki durumlardan rahatsız olup söyleniyorlar. Biz bu tür hadiseleri çok duyuyoruz. Gönül ister ki ailemizle, akraba ve dostlarımızla birlikte gönül rahatlığıyla aile çay bahçeleri ve kaplıca çevresinde oturup meşru daire içerisinde zaman geçirelim. Ama malasef bu rahatlığı göremiyoruz. Halkımızın inanç ve adetlerine ters düşen bu ahlaki yozlaşmanın son bulması için yetkililerden yardım bekliyoruz.” dedi.

( Mehmet Akarsu – İLKHA )


Bu haber 4695 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü