ÇELİK ÜÇGEN PARK'TA SORUNLARI DINLEDİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gulpinar'ın evinde katıldığı öğlen yemeğinin ardından Üçgen Park'a geçerek halkın sorunlarını dinledi.

ÇELİK ÜÇGEN PARK'TA SORUNLARI DINLEDİ
06 Ekim 2013 - 14:40





Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve yanındaki heyet, Siverek SGK binasının açılışının ardından Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gulpinar'ın Ofis Mahallesi'nde bulunan evine misafir oldu. Onuruna verilen öğlen yemeğine katılan Çelik, yemeğin ardından halk ile sohbet etmek amacıyla Üçgen Park'a geçti. Buradan halkın sorunlarını dinleyen Çelik, sorunlar hakkında notlar aldı.


 


KOCAM VE OĞLUMUN KATİLLERİNİ BULUN


Bakan Faruk Çelik'in Üçgen Parkta'ki temasları sırasında Çelik'in yanına gelen N. Nigit isimli bir bayan, kocası ve oğlunun 3 hafta önce öldürüldüğünü belirterek katillerin bulunmasını istedi. Dertli kadını dinleyen Çelik, Siverek Kaymakamı Hamza Erkal'a dönerek, olayın bir an önce aydınlatılmasını istedi.


ÖLÜM YOLUNA ÇARE BULUN


Bakan Faruk Çelik'in temasları sırasında, halk arasında ölüm yolu olarak adlandırılan Şanlıurfa- Diyarbakır Karayolunun şehir dışından geçirilmesini isteyen bazı vatandaşlar, ölüm yolu hakkında Çelik'i bilgilendirdi. Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar ise karayolu hakkında bilgi sahibi olduklarını belirterek ilerki dönemlerde yolun şehir dışına çıkarılması gerektiğini söyledi.


KAMUDA CİDDİYET GEREKLİ


Kamuda kılıf kıyafet ile ilgili soru üzerine Bakan Çelik şu ifadelerde bulundu:"Şimdi bir ciddiyet gerekli, her konuda siz sınıfa girdiğiniz anda bırakın kılık kıyafeti eğitim öğretim çerçevesinde, bir ciddiyet gerek, eğer sınıftaki öğrenciye öğretmeni dikkate almaz ise burada ders olmaz. Aynı şekilde bir öğretmen öğrencilerine sevgiyle yaklaşmazsa, yine orada da verim olmaz. Devlet yönetiminde, kamu yönetiminde mutlaka prensipler olmalı, bunların ölçüsü ne olmalı, demokratik ülkede kendiliğinden şekillenir. Bu konuda konu da toplum ne istediğini zaman içerisinde zaten ortaya koyuyor, bu konularda pek aceleci olmamak gerekiyor. Bu ülkede başörtüsü tartışıldı, ne diye bu kavga, böyle olsaydı, şöyle olsaydı gibi bir sürü yorumlar yapıldı. Toplumda artık barış var, başörtüsü ile açık arasında, artık bu konular tartışma konusu değil, bazı şeyler ihtiyaç olursa toplumda zaten konuşulup bize ulaşıyor.


 




www.siverekgenclik.com


Bu haber 4911 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Başkan Mehmet Kuş, Çocukların Bayramını Kutladı
Başkan Mehmet Kuş, Çocukların Bayramını Kutladı