ÇELİK: AK PARTİDE ÇATLAK YOK

Haber MerkeziSiverek Ak Parti İlçe Başkanlığı 4. Kongresinde konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik “Ak Partide Çatlak Olmaz, Ak Parti Ancak Birilerini Çatladır” dedi.

ÇELİK: AK PARTİDE ÇATLAK YOK
17 Aralık 2011 - 20:31
Siverek Ak Parti İlçe Başkanlığı 4.Olağan Kongresinde konuşmak üzere kürsüye çıkan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Ak Parti yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bakan Çelik konuşmasında şunları kaydetti: “12 Haziran seçimlerinden sonra birçok ilçeye gittik ama Siverek’e gelemedik. Siverek’e bugün geldik. Ankara’daki çalışmalarımızı televizyonlardan izliyorsunuz. Yoğunluğumuzu izliyorsunuz. Ankara’dayız diye Siverek’e unuttuğumuzu zannetmeyin. Her zaman aklımızın önünde her zaman bütün işlerimizin önünde Şanlıurfa var Siverek var. Zannetmeyiniz ki bizim elektrik sorunumuzu unuttu, bizim yol sorunumuzu unuttu, su sorunumuzu unuttu, böyle bir şey söz konusu değildir; çünkü biz politikacı değiliz, siyasetçiyiz, söz verdik mi sözümüzü yerine getiririz.” Siverek’in %49 oy oranıyla Ak Partiye destek verdiğini vurgulayan Çelik, oylar için Sivereklilere teşekkür ederek bu oy oranını %70’lere, % 80’lere çıkarılmasını istedi.

Ak parti sayesinde Türkiye’nin dünya siyasetinde sözü geçen bir ülke olduğunu vurgulayan Çelik, “ Türkiye her geçen gün büyüyor. İşsizlik azalıyor. Avrupa’da ise bazı Avrupa Birliği ülkeleri iflas noktasına gelmiştir. Ak partide çatlak olamaz, ancak Ak Parti birilerini çatladır.”

www.siverekgenclik.com









Bu haber 2090 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması