ÇALINAN MOTORSİKLET YANMIŞ HALDE BULUNDU

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek İlçesinde kimliği belirsiz kişi ve kişilerce çalınan motosiklet yandırılmış halde bulundu.

ÇALINAN MOTORSİKLET YANMIŞ HALDE BULUNDU
30 Ocak 2012 - 11:43
Edinilen bilgilere göre ilçenin Eski Sanayi Sitesinde işyeri işleten Haşim Canlıışık’a ait 80 KJ 039 plakalı motosikletini akşam saat 19:00 sularında işyerinin önünde bırakarak eve giden şahıs saat 20.30 sularında dükkânına geldiğinde dükkânının önünde park ettiği motosikletini bulamayınca polisi arayarak motosikletinin çalındığını belirterek bulunması için yardım istedi. Polis ekiplerini motosiklet hırsızlığıyla ilgili soruşturma başlattı.

Daha sonra bir ihbarı değerlendiren polis ekiplerinin İlçenin Abdalağa Mahallesi üzerinde bir motosikletin yandığı ihbarı üzerine ilgili bölgeye gittiler. Yanmaya devam motosiklet vatandaşların yardımlarıyla söndürüldü. Yanan motosikletin daha önce çalıntı ihbarı veren Haşim Canlıışık’a ait olduğu anlaşıldı. Olay yeri ekiplerinin yaptığı araştırma ve inceleme sonucunda motosikletin kimliği belirsiz kişi ve kişilerce çalınarak yandırılarak terk edildiği belirtilirken, motosiklet sahibi motosikletini çalarak yakan kişi ve kişilerden şikâyetçi oldu.

Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.







Bu haber 2251 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek