Çalınan büyükbaş hayvanlar sahibine teslim edildi

Erzincan'da geçtiğimiz günlerde çalınan ve Siverek'e getirildiği iddia edilen 5 büyükbaş hayvan bulunarak, sahibine teslim edildi.

Çalınan büyükbaş hayvanlar sahibine teslim edildi
22 Ocak 2018 - 16:50

Erzincan Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Kemah ilçesi Gölkaynak köyü Körpınar mevkiinde 6 Ocak 2018 tarihinde O. T. Ç'ye ait büyükbaş hayvan ahırından Simental cinsi 5 büyükbaş hayvanın çalındığı belirtildi.

Açıklamada, "Erzincan İl Jandarma Komutanlığı, Asayiş Şube Müdürlüğü, İstihbarat ve KOM şube müdürlükleri ile Kemah İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Kemah Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli bir şekilde olayı aydınlatmaya yönelik başlatılan araştırma ve soruşturma neticesinde olayın failleri belirlenmiş ve şüphelilerden biri yakalanarak, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır. Yapılan çalışmalar neticesinde ise mağdur vatandaşımızın çalınan 5 adet büyükbaş hayvanına kavuşması sağlanmış olup, çalınan hayvanlardan 2'si doğum yaptığı için buzağılarıyla birlikte 7 büyükbaş hayvan O. T. Ç'ye 18 Ocak 2018 tarihinde teslim edilmiştir." denildi.

Çalınan hayvanlarını teslim alan 0. T. Ç, hayvanlarının bulunmasını büyük bir sevinçle karşılayarak, bunda emeği geçenlere teşekkür etti.

(İLKHA)


Bu haber 5626 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor