BUNU HANGİ İNSAN YAPAR !

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞanlıurfa’da, 4 bacağı vücudundan kesilen kedi, çırpınarak öldü. Daha önce de aynı yerde 3 kedinin vahşice öldürüldüğünü iddia eden

BUNU HANGİ İNSAN YAPAR !
20 Kasım 2008 - 22:54
vatandaşlar, hayvanlara eziyet edenlerin biran önce bulunmasını istedi.


Yakubiye Mahallesi’nde kedi sesi duyan 70 yaşındaki Hanım Çiçek, evinden dışarı çıktığında kaldırımda kanlar içinde yatan kediyi fark etti. Çiçek yardım etmek istediği kedinin 4 bacağının da vücuduyla birleştiği noktadan kesilmiş olduğunu görünce şoke oldu. Çevrede yapılan aramada kesilen bacakları bulunmayan kedi çırpınarak kadının gözleri önünde öldü. Hayvan Hakları Koruma Derneği’ni göreve davet eden Hanım Çiçek, gözyaşlarına boğuldu.
 
Daha önce de mahallelerinde 3 kedinin yine ayakları kesilip,gözleri çıkartılarak öldürüldüğünü iddia eden Çiçek, bu vahşeti yapanların bir an önce bulunup cezalandırılmasını istedi. Kedi sesiyle dışarı çıktığında vahşi tablo ile karşı karşıya kaldığını kaydeden Çiçek, “Kediler kavga ediyor sanıp kovalamak için dışarı çıktığımda kediyi gördüm. Asıl hayvana işkenceyi yapanların iki ayağını da keseceksin” dedi.

Öte yandan yoldan gelip geçen vatandaşlar ise böyle bir vahşetin yaşanmasından dolayı oldukça rahatsız olduklarını, bu hayvanlara eziyet çektiren kişi veya kişilerin biran önce yakalanmasını istedi.

Bu haber 2053 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi