BUCAK'TAN, 10 MİLYON İMZA KAMPANYASINA DESTEK

İlçenin hürriyet caddesinde açılan imza standını ziyaret ederek imza atan Belediye Başkanı Bucak, çağdaş toplumlarda özgürlüklere sınır getirilmemesi gerektiğini vurguladı.

BUCAK'TAN, 10 MİLYON İMZA KAMPANYASINA DESTEK
23 Ocak 2013 - 20:29

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak Memur-Sen Sendikalar konfederasyonu tarafından başlatılan ''Özgürlük İçin 10 Milyon İmza'' kampanyasına destek verdi.


Kamuda kılık kıyafet yasağına son verilmesi için Memur-Sen'in başlattığı ''Özgürlük İçin 10 Milyon İmza'' kampanyası büyük bir hızla devam ediyor.  İlçenin hürriyet caddesinde açılan imza standını ziyaret ederek imza atan Belediye Başkanı Bucak, çağdaş toplumlarda özgürlüklere sınır getirilmemesi gerektiğini vurguladı.  Gelişen ve özgürleşen Dünya'da hala kılık kıyafetin tartışılması ve kısıtlanması aslında özgürlüklere atılan bir kelepçedir. Kamuda bu alanda getirilen kısıtlamalar çağdaş Dünya'ya uymuyor ve Kamuda bu alanda yapılan kısıtlamaların bir an önce kaldırılması gerekiyor'' dedi.


 


Memur-Sen İlçe Başkanı Mustafa Karadağlı Belediye Başkanı Bucak'ın  verdiği destekten dolayı teşekkür ederek duydukları memnuniyeti dile getirdi.  Sendika yöneticileri ile bir süre sohbet eden Bucak stanttan ayrıldı.

Haber: Belediye Basın Bürosu





Bu haber 2533 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi