BUCAK, "SEÇİM SÜRECİNDE KİRLİ SİYASET YAPMADIK"

Yerel seçimlere 15 gün kala Siverek'te siyasi atmosfer gün geçtikçe ısınmaya devam ediyor. Siverek'te Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak'ın destekçileri yemekte bir araya geldi.

BUCAK, "SEÇİM SÜRECİNDE KİRLİ SİYASET YAPMADIK"
14 Mart 2014 - 16:08

Yerel seçimlere 15 gün kala Siverek'te siyasi atmosfer gün geçtikçeısınmaya devam ediyor. Siverek'te Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak'ın destekçileri yemekte bir araya geldi.

Özel bir düğün salonunda verilen yemekte, Tüysüz ailesi tarafından verilen öğle yemeğine partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Salonu dolduran vatandaşlara hitaben kısa bir konuşma yapan Bucak şunları kaydetti. "Bizleri bu yemekte bir araya getiren Tüysüz ailesine teşekkür ediyorum. Yerel seçim sürecinde inşallah memleketimiz için hayırlısı olan ne ise ve memleketimiz nasıl kazançlı çıkacaksa onun olmasını diliyorum. Bu süreçte hem canından hem de malından fedakârlık yaparak bizlere destek olan akrabalarımız, dostlarımız ve hemşerilerimizle beraber bu süreci başarıyla atlatacağımıza inanıyorum. Rabbim bu emekleri boşa çıkarmaz inşallah. Siverek'te bizim siyasette bulunmamızın amacı mevcut Belediye'nin, Siverek'in huzur ortamı ve hizmetlerimizdir. Bizim bu süreçte destekçilerimiz esnaflarımız, fakir fukaralardır ve beraber hareket ettiğimiz siz arkadaşlarımızsınız. Seçim maratonu boyunca hiçbir zaman kirli siyaset yapmadık ve dengeleri bozmamak için elimizden gelen gayreti gösterdik. Her aileye ve her siyasi görüşe eşit yaklaşarak bu çizgimizi devam ettirdik. Hiçbir aile ve siyasi görüşün içine fitne ve fesat karıştırmadan yolumuza devam ediyoruz. Bu konuda bizim alnımız açık ve başımız diktir. 30 Mart'a kadar 15 gün içerisinde tanıdığınız her dostunuzun her komşunuzun kapısını çalarak hizmetlerimizden bahsederek onlardan oy isteyin. 30 Mart halkın kazanacağı bir seçim olacaktır" dedi.

Haber Merkezi






Bu haber 3947 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması