BU GÜNE KADAR 4 BİN ÖĞRENCİYE ULAŞILDI

MEHMET SEZGİN  SİVEREK Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir süre önce başlatılan ‘’lastik ayakkabıya son ve çocuklar üşümesin kampanyası kırsal alanda devam ediyor. İlçe kaymakamı Seddar Yavuz ve beraberinde daire amirlerinin eşlerinde oluşan eğitim  gönüllüleri bu kez ilçeye

BU GÜNE KADAR 4 BİN ÖĞRENCİYE ULAŞILDI
13 Ocak 2007 - 15:21
bağlı Karabahçe ve Eğriçay köyü ilköğretim okulunda yaklaşık 300 öğrenciye ayakkabı, çorap ve kaban giydirdi. Kampanyada hedefi olan 10. 000 öğrenciye  her gün birazda ha yaklaştıklarını belirten ilçe kaymakamı Seddar Yavuz’’eğriçay ilköğretim okulunda giydirdiği çocuklara yaptığı açıklama şöyle dedi siz çocukları geleceğimizin teminatı olarak görüyoruz sizleri çok seviyoruz bu soğuk günde üşümemeniz için lastik ayakkabıya son kampanyası başlattık ve bu kampanya çerçevesinde burada 182 tane çocuğu giydirdik. Sizlerden derslerinizi çalışmanızı istiyorum ‘’ dedi
İlçeye bağlı karabahçe ve eğriçay köylerinde çorap ayakkabı ve parke giyen çocuklar ellerinde ki lastik ayakkabıları atarak üst üste atarak  bastılar.
İlçe kaymakamı Seddar Yavuz beraberindeki daire amirlerinin eşleri karabahçe ilköğretim okulunda di öğrencileri giydirdikten sonra ilçeye bağlı eğriçay ilköğretim okuluna giderek köylü çocuklara ayakkabı çorap ve parke dağıttı.
kampanyanın başladığı günden buyana 4000 öğrenciye ulaştıkları belirten eğitim gönülleri hedefimizin 10.000 öğrenci olduğunu belirttiler.

Bu haber 2731 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...