BRİKET YÜKLÜ TIR DEVRİLDİ: 2 YARALI

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde briket yüklü TIR'ın devrildiği kazada arkadan gelen bir araç şarampole yuvarlandı. Kazada, 2 kişi yaralandı.

BRİKET YÜKLÜ TIR DEVRİLDİ: 2 YARALI
15 Ağustos 2015 - 19:45





Siverek’te Briket Yüklü TIR Devrildi: 2 Yaralı Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde briket yüklü tır devrilirken,kazada 2 kişi yaralandı. Siverek-Diyarbakır karayolunun 5.kilometresinde meydana gelen kazada briket yüklü TIR devrildi. Edinilen bilgilere göre Diyarbakır istikametinden, Şanlıurfa istikametine gitmekte olan sürücüsü öğrenilmeyen 50 NK 232 plakalı briket yüklü TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda devrilerek şarampole yuvarlandı. TIR üzerinde bulunan briketler karayoluna savrulurken, aynı şeritte seyir halinde bulunan ve sürücü ismi öğrenilmeyen oto kurtarıcı ise briketlere çarpmamak için manevra yapınca araç şarampole yuvarlandı.

Kazada TIR üzerinde bulunan briketler yola savrulurdu. Kaza sonrası karayolu trafiğe kapanırken, araçlarından inen vatandaşlar yaklaşık 50 metre alana savrulan briketleri kendi imkânları temizleyerek yolu trafiğe açtı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen ambulanslarla kazada yaralanan Adnan Y. ile Ahmet Ç'yi Siverek Devlet hastanesine kaldırdı. TIR sürücüsü ise kaçtı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 3384 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...