BOMBA PANİĞİ CAMİ KAPATTIRDI

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Ulu cami kapısının üzerine yerleştirilen şüpheli kutu paniğe neden olurken güvenlik gerekçesiyle camide Cuma namazı kılınmadı.

BOMBA PANİĞİ CAMİ KAPATTIRDI
23 Ekim 2015 - 12:37

Siverek Ulu Camii giriş kapılarından birinin üzerine Cuma namazından önce yerleştirilen şüpheli kutu paniğe neden oldu. Polisin fünye ile patlattığı kutudan bilgisayar parçaları çıktı.

Siverek Camikebir Mahallesi’nde bulunan merkez Ulu Camisinin kapısının üzerine bırakılan şüpheli kutu paniğe neden oldu. Kutunun üzerindeki kabloları gören vatandaşlar bomba olabileceği şüphesi ile durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak güvenlik gerekçesi ile vatandaşların camiye girişini engelledi. Çevrede park durumundaki araçları caddeden kaldıran polis ekipleri caddeyi trafiğe kapattı. Cami etrafında bekleyen vatandaşlar ise yaşananları meraklı gözlerle izledi.

Şanlıurfa’dan gelen bomba imha uzmanları şüpheli kutuyu fünye ile patlattı. Patlatılan kutudan bilgisayar parçası çıktı.

Ulu Camide Cuma Namazı Kılınmadı

Siverek Ulu Cami giriş kapılarından birinin üzerine yerleştirilen şüpheli kutunun bomba olabileceği şüphesi ile çevrede güvenlik önlemleri alan polis, bomba imha ekipleri gelinceye kadar camiye kimsenin girmesine izin vermedi. Cuma namazını kılmak için camiye gelen vatandaşlar camiyi kapalı görünce başka camilere gitmek zorunda kaldı.

Cuma vaazını okumak için camiye gelen müftülük yetkilileri camiye giremediğinden dolayı merkezi sistem ile Cuma vaazı verilemedi.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 3279 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması