BELİNDEKİ SİLAH MR CİHAZINA YAPIŞTI

Ali LEYLAK/ŞANLIURFAŞanlıurfa'da, hasta olan eşine yardımcı olmak amacıyla MR odasına giren 38 yaşındaki Mehmet Çelik'in belindeki

BELİNDEKİ SİLAH MR CİHAZINA YAPIŞTI
20 Temmuz 2010 - 21:59
ruhsatlı tabancası MR cihazına yapıştı.

Tabanca, savcılık kararı üzerine polis eşliğinde cihaz kapatılarak çıkartıldı.
İlginç olay; akşam saatlerinde Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, gece aniden rahatsızlanan 32 yaşındaki Şükran Çelik, eşi Mehmet Çelik'le birlikte hastaneye gitti.

Nöbetçi doktor tarafından muayene edilen genç kadın daha sonra zemin kattaki MR odasına gönderildi. Bu sırada Mehmet Çelik, eşinin filminin çekilmesine yardımcı olmak için MR odasına girdi. Üzerindeki metal eşyaları çıkarmadan içeride bulunan Çelik, eşinin vücut filmi çekilmesi amacıyla MR cihazının çalıştırılması sonucunda oluşan manyetik alan nedeniyle gömleğinin altındaki ruhsatlı tabancası, bozuk para ve anahtarları yerinden fırlayarak MR cihazına yapıştı.
Tabancanın cihaza yapıştığını gören görevliler yaşanan kısa paniğin ardından durumu hastane yöneticilerine bildirdi. Ancak, tüm uğraşlara rağmen tabanca cihazdan çıkarılamadı. Sabah saatlerinde savcılık kararıyla olay yeri inceleme ekiplerinin gelmesiyle birlikte MR cihazı kapatılarak, tabanca yapıştığı yerden söküldü. Olayla ilgili olarak hastane yönetimi, gazetecilerin çekim yapmaları konusunda izin vermezken, polis ruhsatlı tabanca sahibi Mehmet Çelik'in ifadesini aldıktan sonra serbest bıraktı.




Bu haber 1970 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor