BELEDİYESPOR MAÇINDA OLAYLAR ÇIKTI

Bal Ligi 4 grupta mücadele eden Siverek Belediye Spor ile Kadirli Belediye Spor maçında Siverek belediye spor’u 2–1 yenen Kadirli Belediye Spor maçında olaylar çıktı.

BELEDİYESPOR MAÇINDA OLAYLAR ÇIKTI
07 Nisan 2013 - 16:09

 


Bal Ligi 4 grupta mücadele eden Siverek Belediye Spor ile Kadirli Belediye Spor saat 13.30 da Siverek Firkan Tüysüz Şehir Stadyumunda saat 13.30 da karşı karşıya geldi. Gergin başlayan maçta  ilk yarıda etkili olan Siverek belediye spor Ömer’in attığı gol ile ilk yarıyı 1–0 önde kapattı.


Maçın ikinci yarısında ise olaylar maça damgasını vurdu. Maçın 80 dakikasında Siverek Belediye Spor futbolcularından Eyüp Kalgı, rakip takım oyuncuya yaptığı faul ile hakem penaltı kararı verdi. Penaltı kararı sonrasında kırmızı kart gören fulbolcu sahaya girip hakemi kovaladı.Polis ekiplerinin müdahalesi sonrasında sakinleştirilen oyuncu soyunma odasına götürüldü. Maçın bitiş düdüğü ile olaylar çıktı. Orta alanda hakeme ve Rakip futbolculara saldıran Siverek belediye spor oyuncuları Polis ekipleri tarafından durduruldu. Polis ekipleri güvenliği altında soyunma odasına alınan hakem ve oyuncular olayların sakinleşmesini bekledi. Yoğun güvenlik önlemleri altında hakem ve oyuncular ilçeyi terk etti.

Haber: Bahattin Yolaçan








Bu haber 4031 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor