BELEDİYEDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE DESTEK

Siverek Belediyesinden üniversite öğrencilerine eğitim desteği verdi.

BELEDİYEDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
03 Şubat 2015 - 15:59

Siverek Belediye Başkanlığı Sosyal işler müdürlüğü ülkenin değişik üniversitelerinde eğitimlerine devam eden 2 bin 177 öğrenciye eğitim yardımı yapmaya başladı.
Kişi başına 200 TL’lik yardımın ilk dilimi olan 100 TL öğrencilerin hesabına yatırıldı. Öğrenciler sağlanan nakit eğitim yardımından dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Öğrencilere sağlanan nakit eğitim yardımında üniversite ve kişi ayrımı yapmadıklarına dikkat çeken Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı yaptığı açıklama şunları kaydetti: “Belediye Başkanımız Sayın Resul Yılmaz eğitimini zor koşullarda tamamlamış, yıllarca ilçede öğretmenlik yapmış, eğitimin ve öğretimin değerini bilen biri olarak ilçede ilkokuldan üniversiteye kadar eğitime her anlamda katkı sağlayan biri. Belediye başkanımızın talimatlarıyla ilçede eğitim düzeyinin yükselmesi adına belediye olarak her türlü imkânı çocuklarımıza sağladığımız gibi üniversite kazanan öğrencilerimizi üniversite aşamasında yanlız bırakmıyor bir nebze de olsa onlara katkı sunmaya çalışıyoruz. Belediye bünyemizde yeni kurulan Sosyal Yardım İşler müdürlüğümüz aracılıyla hak sahibi öğrencilerimize ulaşıp daha çok yardımcı olmaya çalışacağız. Önceliğimiz ekonomik durumu yetersiz öğrencilerimiz olacak”


Bu haber 3992 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek