BELEDİYEDEN OKUL KÜTÜPHANESİNE KİTAP BAĞIŞI

Siverek Belediyesi hiç kitabı olmayan okulun kütüphanesine 300 kitap hediye etti.

BELEDİYEDEN OKUL KÜTÜPHANESİNE KİTAP BAĞIŞI
31 Ekim 2014 - 07:28

ŞANLIURFA- Siverek Belediyesi, Siverek Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri kendi imkânları ile yaptıkları kütüphaneye 300 adet kitap bağışında bulundu.



Basında, “Okul Kütüphaneleri İçin Kitap Toplayacaklar” haberinin ardından harekete geçen Siverek Belediyesi bünyesinde bulunan yaklaşık 300 kitap ile çeşitli ansiklopedi setlerini okul kütüphanesine bağışladı.

Kitap bağışı hakkında bir açıklama yapan Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli, belediye olarak eğitime önem verdiklerini belirterek, “ Belediyemiz bünyesinde bulunan çeşitli bilgi ve kültür bilgilerini barındıran bu eserlerimizi öğrencilerin faydalanması adına okul kütüphanesine hibe ettik. İnşallah okulumuza ve öğrencilerimize eğitim adına bir nebzede olsa yardımcı olduk.Öğrenci ve yöneticilerin başlattığı bu kampanya ile duyarlı vatandaşların katkılarıyla okulumuza güzel bir kütüphane kazandırmış olacağız, elimizden geldiğince bu kampanyaya kitap toplama çalışmalarımız devam edecektir’’dedi.

Okul Müdürü Mehmet Ali Baturalp ise Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli’ye katkılarından dolayı teşekkür etti.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2631 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü