BELEDİYE VATANDAŞTAN ÖZÜR DİLEDİ

Siverek Belediyesi, Atatürk Bulvarı üzerinde kilit taşların sağlamlaştırılması için dökmüş olduğu millerden dolayı mağdur olan vatandaşlardan özür diledi.

BELEDİYE VATANDAŞTAN ÖZÜR DİLEDİ
31 Ağustos 2012 - 08:21

Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin Atatürk Bulvarı üzerindeki kilit taşları sağlamlaştırmak amacıyla dökmüş olduğu millerden dolayı meydana gelen tozlanmadan ötürü mağdur olan vatandaşlardan özür diledi.


Bir Hafta önce Atatürk Bulvarına dökülen kumdan dolayı oluşan tozlanmadan; yoldan geçen vatandaşlar, araçlar, Atatürk Bulvarı esnafı ve mahalle sakinleri rahatsız olmuş, sorunun çözümü ile Siverek Belediye’sine başvuruda bulunulmuştu.


Konuyla ilgili Belediye Fen işleri müdürü Selahattin Özdoğan tarafından yapılan açıklamada,  İlçemizde dört yıl önce yapımı tamamlanan Atatürk bulvarındaki kilit taşlarının zamanla aşınmasından dolayı mil dökme çalışması yapıldığına dikkat çeken Özdoğan Caddelerimize döşenen kilit taşları zamanla aşınıp yerlerinden fırlamaları olası kazaların önlenmesi ve ses çıkarmasını önlemek  amacı ile kilit taşlarını sağlamlaştırmak, araçların geçişi sırasında yerinden oynayan taşların kazaya neden olmadan sağlamlaştırılmasının tek yolu mil dökmektir. Dökülen milin en az üç gün süre ile caddelerimizde kalması gerekiyordu. Bu çalışmaların kış aylarında yapılması sağlıklı olmadığı için yazın yaptık. Bu süre içerisinde meydana gelen tozlanmadan dolayı çevre ev ve işyerleri mağdur olmuştur. Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı vatandaşlarımızdan özür diliyoruz." Dedi.


Özdoğan fen işleri ve temizlik işleri ekiplerinin tozlanmayı önlemek için çalışmalarının devam ettiğini belirtti.


www.siverekgenclik.com





Bu haber 2600 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması