BELEDİYE KAZI ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI ÖZÜR DİLEDİ

Siverek Belediyesi TEDAŞ tarafından elektrik nakil hatlarının yer altına alınması çalışmaları sırasında vatandaşa verilen rahatsızlıktan dolayı özür diledi.

BELEDİYE KAZI ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI ÖZÜR DİLEDİ
24 Haziran 2013 - 11:45

Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada. ''Siverek'in çeşitli noktalarında DEDAŞ İşletme Müdürlüğü, 2013 Ocak ayında yapılan ihale neticesinde başlatılan çalışmalar doğrultusunda, Hürriyet Caddesi, Hacı Yusuf, Sami Caddesi ve Rüştü Küçük Ömer Caddesi'nde Enerji nakil hatlarının yeraltına alınma çalışmaları başladı. Yapılan kazı çalışmalarından dolayı çevreye verilen rahatsızlık ve görüntü kirliliğinden dolayı vatandaşlarımızdan özür diliyor. Enerji nakil hatlarının yeraltına alma işlemi bitirildikten sonra gerekli çevre temizliği ve peyzaj düzenlemesi Belediyemiz tarafından yapılacaktır" denildi.



DEDAŞ Siverek, İşletme Müdürü İbrahim Yüksekyayla'dan edindiğimiz bilgilere göre "Enerji nakil hatları ihalesinin 2 Milyon 700 bin TL'ye mal olduğu, ayrıca önümüzdeki günlerde Fırat, Dicle,Şirinkuyu, Hacıömer ve Yenişehir Mahalleleri'nde başlatılacak olan tam teşekküllü şehir şebekelerinin bitmiş olacağı belirtti. Yüksekyayla ayrıca bu süre içinde şehrin farklı noktalarında yapılacak olan kazı çalışmaları nedeniyle rahatsız olan vatandaşlarımızdan özür diliyoruz.Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nden Basına ve Kamuoyuna saygıyla duyurulur."


Belediye Basın Börosu


Bu haber 2139 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem