BELEDİYE, EVLERİ ÇÖKMEK ÜZERE OLAN YAŞLI VE YOKSULLARA EV YAPACAK

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek ilçe belediye başkanlığı ilçede tek başına yaşayan yaşlılar ve yoksul vatandaşların çökmek üzere olan evlerini

BELEDİYE, EVLERİ ÇÖKMEK ÜZERE OLAN YAŞLI VE YOKSULLARA EV YAPACAK
20 Ekim 2008 - 08:22
 yıktırarak yerine yeniden ev yaprak vatandaşlara yaşanabilir bir ortam sağlıyor.
   Belediye başkanı Ali Murat Bucak 2008 yılında aralarında dul, yaşlı ve yoksul vatandaşların bulunduğu 12 ailenin çökmek üzere olan evlerini yeniden yaptığının belirterek şöyle dedi’’Biz belediye olarak kimsesizlerin kimi olmaya devam ediyoruz.2008 yılı içinde 12 ailenin çökmek üzere olan toprak çatılı evlerini yıkarak yerine yeni evler yaptık.18 aileye malzeme yardımında bulunarak evlerini onardık. Son olarak Gülabibey mahallesinde tek başına yaşayan 70 yaşında ki Cemile Ağırağaç isimli vatandaş ile Hamidiye mahallesinde Remziye Yeditepe isimli yoksul vatandaşların evlerini yapıyoruz. Yoksul ve yardıma muhtaç vatandaşlara yardımlarımız devam edecek’’dedi.
    İlçenin Gülabibey mahallesinde tek başına yaşayan Cemile Ağırağaç yaptığı açıklamada şöyle dedi’’Evim 80 yılık bir evdir. Bu kışın özerime çökecekti. Belediye başkanından yardım istedim. Evime gelip halimi gören başkan baba babalık yaparak bana yeni bir ev yapacak’’dedi. 


Bu haber 3338 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü