BELEDİYE BAŞKANIN A.MURAT BUCAK'A TİYATROCULARDAN ZİYARET

Mehmet SEZGİN/SİVEREKSiverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’ı makamında ziyaret eden amatör tiyatrocular ve futbolcular Belediye Başkanının

BELEDİYE BAŞKANIN A.MURAT BUCAK'A TİYATROCULARDAN ZİYARET
27 Nisan 2012 - 18:02
sanat ve spora verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

Siverek belediyesinin katkılarıyla ilçede okullar ve farklı mekânlarda tiyatro oyunu sahneleyen Suk Tiyatrosu Yönetmeni ve Oyuncuları ziyaretlerinin amacının Belediye Başkanına teşekkür etmek olduğunu belirttiler. Tiyatronun yönetmeni Şehmus Çelinti, yaptığı açıklamada "Belediye Başkanımızın sayesinde Siverek’te kurduğumuz tiyatroyla okullarda ve farklı mekânlarda oyunlar sahneliyoruz. Başkanımızın sunacağı katkıyla köylerde çocuklara yönelik tiyatro oyunu sahneleyeceğiz’’ dedi.

Bu sezon Şanlıurfa 1. Amatör Ligi Şampiyonu olan Siverek Gücü Spor Kulübü Yöneticileri ve Futbolcuları Siverek’te sporun gelişmesi için çaba harcayan Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’a teşekkür plaketi verdiler.

Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, sporcuların ve tiyatrocuların ziyaretinden duyduğu memnuniyet dile getirerek şunları kaydetti ’’Belediye olarak Siverek’te Kültür, Sanat ve Sporun gelişmesi için elimizden gelen çabayı bundan sonrada göstereceğiz. Ziyaretten dolayı gençlerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.







Bu haber 1965 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı