BELEDİYE AĞAÇ DAĞITIMINA DEVAM EDİYOR

Siverek Belediyesi tarafından başlatılan ‘Yeşili Severek Daha Yeşil Bir Siverek’ kampanyası kapsamında kırsal alanda bulunan mahallelere ağaç dağıtımı sürüyor.

BELEDİYE AĞAÇ DAĞITIMINA DEVAM EDİYOR
12 Şubat 2015 - 06:57

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Diyarbakır Orman Bölge Müdürlüğünden temin edilen 19 Bin 500 kızılçam ağacını kırsal alanda bulunan mahallelere dağıtımına devam ediyor. Kampanya kapsamında daha önce ilçe merkezinde bulunan kamu kurumlarına, kırsal alandaki Karakoyun, Bayırözü, Ediz mahallelerine dağıtım yapan ekipler, bugün Büyük Çavuşlu köyünde Bin 100 kızılçam fidanı dağıttı.

Belediye Başkan Yardımcısı Murat Eyliyen bugüne kadar 10 Bin kızılçam dağıttıklarını söyledi. Eyliyen; “Siverek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak ilçemiz genelinde başlattığımız ‘Yeşili Severek Daha Yeşil Bir Siverek’ kampanyası kapsamında ilçe merkezi ve kırsal alanda talebi olan vatandaşlarımıza ulaştık. Başta okul ve hastanelerimiz olmak üzere tüm kamu kurumlarımızın talepleri doğrultusunda toplam 10 Bin fidan dağıtımı gerçekleştirdik. Tabi kampanyamız çam fidanları ile sınırlı olmayacak. Önümüzdeki günlerde yeniden Diyarbakır Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile gerekli görüşmeleri yaparak daha farklı ağaçları getirerek vatandaşlarımıza dağıtacağız” dedi. Büyük Çavuşlu Okulu müdürü Mehmet Fidançiçek yaptığı açıklamada, başta Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz olmak üzere ağaçlandırma konusunda hassasiyet gösteren tüm yetkililere teşekkür etti.

Haber Merkezi


Bu haber 2422 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması