Bebeğime ne zaman kavuşacam

Bebeğime ne zaman kavuşacam

Bebeğime ne zaman kavuşacam
27 Ocak 2017 - 11:09

Anne adayları bir bebek beklediklerini öğrendikten sonra uzun ve heyecan verici bir serüvene atılırlar. Bu serüven esnasında gebelik hesaplama anne adayları için büyük önem taşımaktadır. Bebeğini ne zaman kucağına alacağını bilmek anne adaylarının bu heyecanlı serüveni yönetmelerine yardımcı olmanın yanı sıra doğum için gerekli hazırlıkları yapabilmelerine de olanak tanımaktadır.

Hamilelik süresinin hesaplanmasında anne adayının son regl günü büyük önem taşımaktadır. Son regl gününüzü bildiğiniz sürece gebelik hesaplama işini kolay bir biçimde halledebilirsiniz. Bebeğinizi ne zaman kucağınıza alacağınızı bilmek hamilelik süresince hazırlıklarınızı belirli bir düzene göre yapmanıza, doğum anına hazır olmanıza ve bu süreci en etkili biçimde yönetmenize yardımcı olmaktadır.

Hamilelik sürenizi hesaplayarak bebeğiniz hakkında pek çok bilgi elde edebilirsiniz. Bebeğinizi tahmini olarak ne zaman kucağınıza alacağınızı bilmek, bebeğinizin burcunu öğrenmek, hamilelik hakkında detaylı bilgi edinmek için http://www.gebe.com/gebelik-hamilelik-hesaplama/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Hamileliğiniz hakkında edineceğiniz bilgiler bu heyecanlı yolculuğu daha az sorun ile atlatmanıza ve her duruma daha hazırlıklı olmanıza olanak tanıyacaktır.


Bu haber 3111 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor