BDP'LİLERE SİVEREK'TE SUÇ DUYURUSU

Siverek'te esnaflık yapan Mahmut Çakır adlı vatandaş geçtiğimiz günlerde BDP’li vekillerin PKK’lılarla buluşmasından dolayı savcılığa suç duyurusunda bulundu.

BDP'LİLERE SİVEREK'TE SUÇ DUYURUSU
23 Ağustos 2012 - 16:01

17.08.2012 tarihinde BDP Eş Genel Başkanı Gülten Kışanak’ın da aralarında bulunduğu Milletvekilleri Şemdinli İlçesine bağlı Bağlar köyünde PKK mensupları ile buluşan vekillerle ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundu.


Çakır Savcılığa verdiği dilekçe de “ BDP’li vekiller, terör örgütünün propagandasını yapmış, teröristleri “özgürlüğün sağlayıcısı” olarak lanse etmiştir. Milletvekilliliğinin sağladığı nüfuzu kullanarak bölücü terör örgütü PKK’yı meşrulaştırmaya çalışmışlardır.


BDP’li vekiller ve yanlarındaki diğer şüpheliler, terörle mücadele edip kahramanca şehit olan Mehmetçiklerimiz için milletçe yasta olduğumuz bir dönemde planlı olarak eli kanlı teröristler ile buluşmuş, teröristlerin örgüt propagandası yapmaları için zemin hazırlamış, tüm milletçe şahitlerimize ağladığımız bir dönemde eli kanlı teröristlerin “TC askeri öldürme…” şeklindeki söylemlerini coşku ile alkışlanması ve BDP’li vekiller ve tarafımızca kimliği tespit edilemeyen diğer şüpheliler, örgüt propagandası yapmış olup, şiddeti özendiren, ülkemizi bölmeye çalışan terör örgütünün propagandası yapılırken, suç mahallinde bulunan BDP’li vekiller, milletvekilliği nüfuzunu kullanmış, konvoylardaki basın mensuplarını örgüt propagandasının daha geniş yankı bulması için bir avantaj olarak değerlendirmiş, basın yolu ile suç işlenmiştir bende bundan duyduğum rahatsızlıktan ötürü BDP’li vekiller hakkında suç duyurusunda bulundum” dedi.

Dilekçesini Siverek Cumhuriyet başsavcılığına veren Mahmut Çakır’ın şikayeti savcılık tarafından kabul edildi.

Haber: Abdullah LALE


Bu haber 2909 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor