BDP HEYETİ KARACADAĞ'DA

Siverek BDP ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen “Barış için Karacadağ’dayız” programı Siverek’e bağlı Çıkrık Köyü’nde gerçekleşti.

BDP HEYETİ KARACADAĞ'DA
02 Haziran 2013 - 15:34




DTK Eşbaşkanı Ahmet Türk ve BDP milletvekilleri Altan Tan, İbrahim Binici Siverek'e 45 kilometre uzaklıkta bulunan Çıkrık Köyünde barış sürecine destek bulmak amacıyla Çıkrık Köylüleri ile bir araya geldi.

Barış mesajlarının ön planda olduğu programda konuşan Ahmet Türk, geçmişte yaşanan olaylar yüzünden birçok insanın hayatını kaybettiğini ve bunların artık yaşanmaması gerektiğine değindi.

Biz çözüm için, kardeşlik için buradayız diyen Türk, "Geçmişte korucular ve aileleri ile yaşanan sorunların çözülmesi, bölge halkının bize olan güveninin tazelenmesi için buradayız “ dedi.

Bugün bizim için çok önemli bir gündür diyen Türk, "Halkımızla buluşmayı esas alan, bu sürece halkımızın nasıl baktığını ve bu süreci halkımızla paylaşmaya çalıştığımızı önemli günlerden geçiyoruz. Tabii ki burada karar verecek olan halkımızdır. Halkımızın düşünceleri bizim için çok önemlidir. Ama şu mesajımızda veriyoruz ki, halkımız bilsin ki birlik ve beraberlikle biz özgürlükleri ancak sağlayabiliriz. Bu nedenle bizim yaptığımız çalışmalar, halkımızın birliğini temin etmek, halkımızı anlamak, halkımızın bizden beklentilerini anlamaktır"

Konuşmaların sonunda Çıkrık köyünden konvoy ile ayrılan Ahmet Türk ve beraberindeki heyet Karacadağ kayak merkezine gitti.

Karacadağ kayak merkezinde Kurulan çadırlarda gelen misafirlere yemek ikram edildi. Halaylar çekildi.

Haber: Bahattin Yolaçan-Hüseyin İnanır


Bu haber 5184 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek