BDP BASIN İLE İSTİŞAREDE BULUNDU

Siverek BDP ilçe teşkilatı cumartesi günü düzenleyecekleri 2 günlük açlık grevi ile ilgili Siverek’teki basın mensupları ile bir araya geldi.

BDP BASIN İLE İSTİŞAREDE BULUNDU
15 Kasım 2012 - 12:47

 


ŞANLIURFA- Siverek BDP İlçe Başkanı İbrahim Ayyıldız ve yanındaki BDP’li heyet, cumartesi günü düzenleyecekleri 2 günlük açlık grevi öncesinde Siverek’te çalışan ulusal ve yerel basın mensupları ile Siverek Gazipark’ta bir araya geldi. Türkiye genelinde başlatılan açlık grevlerinin 65. gününe girdiğini hatırlatan BDP Siverek İlçe Başkanı Ayyıldız, cumartesi günü ise açlık grevlerine destek olmak amacıyla 2 günlük açlık grevlerine gideceklerini söyledi. Ayyıldız, “ Siverek ilçe teşkilatı olarak dönüşümlü olarak başlattığımız açlık grevimiz devam ediyor. Cumartesi günü ise teşkilat olarak Türkiye genelinde 2 günlük açlık grevine gideceğiz. Basından isteğimiz bizi takip etmeleri ve bizim kontrolümüz dışında cereyan eden olaylara itibar etmemeleridir” dedi.


Gazeteciler adına kısa bir konuşma yapan AA Siverek Muhabiri Şükrü Dolaş, basın olarak olaylara tarafsız şekilde yaklaştıklarını hangi düşünceden olursa olsun ayrım yapmaksızın tüm davetlere icabet ettiklerini belirtti.


www.siverekgenclik.com





Bu haber 2674 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı