BAYRAM GÜNÜ KAVGA EDEN AİLELER BARIŞTI

Lütfü YalgıŞanlıurfa'nın Siverek ilçesinde "araç park etme" nedeniyle çıkan ve 7 kişinin yaralandığı kavganın tarafları, ilçenin ileri gelenleri tarafından bir araya getirilerek barıştırıldı.

BAYRAM GÜNÜ KAVGA EDEN AİLELER BARIŞTI
11 Kasım 2011 - 13:06
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde "araç park etme" nedeniyle çıkan ve 7 kişinin yaralandığı kavganın tarafları, ilçenin ileri gelenleri tarafından bir araya getirilerek barıştırıldı.

Kurban Bayramında meydana gelen kavganın ardından ailelerin arasındaki husumetin büyümemesi için İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Doğan Urfan başkanlığında, kanaat önderlerinden oluşan dört kişilik bir grup oluşturuldu.

Birkaç günden bu yana Saray ve Atlı ailelerinin ileri gelenleriyle görüşerek, aralarındaki husumete son vermeleri konusunda ikna etmeye çalışan gruptakilerin girişimleri olumlu sonuçlandı.

Camikebir Mahallesi'nde bir araya getirilen taraflar birbirleriyle tokalaşarak, ikram edilen tatlıdan yeyip, aralarındaki husumete son verdiklerini ilan etti.

Burada aileler adına bir konuşma yapan Mehmet Fettahlı, komşu iki aile arasında yaşanan husumetin daha fazla büyümeden sonlandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yanlış anlaşılmadan kaynaklanan kavgada 7 kişinin yaralandığını belirten Fettahlı, "Keşke böyle bir kavga yaşanmasaydı. Boşu boşuna birçok kişi zarar gördü. Ancak Emniyet Müdürlüğümüzün yetkilileri ve ilçemizin ileri gelenlerinin desteğiyle aileleri bir araya getirdik ve husumete son verdik, mutluyuz" şeklinde konuştu.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 8 Kasım 2011 tarihinde komşu oldukları öğrenilen iki ailenin fertleri arasında "araç park etme" nedeniyle meydana gelen taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 7 kişi yaralanmış, 6 kişi de gözaltına alınmıştı.






Bu haber 4464 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te Eğitim Buluşması düzenlendi
Siverek'te Eğitim Buluşması düzenlendi
Siverek'te Urfalı Kudüs şehidi için gıyabi cenaze namazı kılındı
Siverek'te Urfalı Kudüs şehidi için gıyabi cenaze namazı...