BAYIK'TAN HİLVAN ÇİFTÇİSİNE MÜJDE

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer Hilvan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimi nedeniyle köy muhtarları ile bir araya geldi.

BAYIK'TAN HİLVAN ÇİFTÇİSİNE MÜJDE
16 Mayıs 2013 - 19:08

Köylere Hizmet Götürme Birliği seçimi sonrasında verdiği yemekte muhtarlara bir araya gelen Hilvan kaymakamı Uğur Sezer birlik ve beraberliğin önemine değindi " Maddiyatla çözemeyeceğimiz, yatırımla çözmeyeceğimiz tek şey birlik ve beraberliğimizdir, huzurumuzdur. Allah huzurumuzu bozmasın. İçimize ateş düşürmesin. İçine ateş düşen yerlerin halini görüyoruz" dedi.



Toplantıda muhtarlarla bir araya gelen belediye başkanı Aslan Ali Bayık önce Şanlıurfa'nın Büyükşehir olmasıyla birlikte köylere gidecek hizmetleri anlattı ardından da Hilvan çiftçisinin ürününü satmak için  başka il ve ilçelere götürme derdinden kurtulacağını, çiftçinin ürününü Hilvan Toprak Mahsulleri Ofisine satabileceğini müjdeledi.



Bayık " Yaptığımız girişimler sonucu Hilvan Toprak Mahsulleri Ofisi bu yıl alım yapacak. Hilvanlı çiftçi ürününü Şanlıurfa'ya ya da başka bir ilçeye götürüp pazarlamayacak. Kendi ürününü kendi ilçesinde satabilecek. Bunu size müjdeliyorum" dedi.



Hilvan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği üye seçimlerini İl genel Meclis Üyeleri İbrahim Bucak, Celal Bayuk ve köy muhtarlarından Mehmet Dürrü Narin ile Mehmet Celal Avcı Kazandı.


 


 


 


Bu haber 3989 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek'te feci kaza 3 ölü, 6 yaralı
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü
Siverek Hür Gençlik Gazze için yürüdü