BAYAN VEKİLDEN AKÇAKELE ÇIKARMASI

Barış DURAK/ŞANLIURFAAK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz,bölgedeki temaslarına devam ediyor. Bayan vekil

BAYAN VEKİLDEN AKÇAKELE ÇIKARMASI
04 Ocak 2010 - 21:02
Akçakale AK Parti İlçe yönetimi ile biraraya gelerek,sorunları dinledi ve Akçakale ilçesi için yapılacaklar için fikir alış verişinde bulundu.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz'un Akçakale çıkarmasında AK Partili geçen dönem Belediye Başkanlık görevini yürüten İbrahim Özyavuz'da yer aldı. Akçakale AK Parti İlçe binasındaki toplantıya Akçakale AK Parti İlçe Başkanı Naif Başak, İl Encümeni Hikmet Başak,AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Fatma Bozkurt ve Akçakale yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda bir konuşma yapan Özyavuz '' AK Partili Milletvekilleri olarak sürekli bölgemizde yer alarak sizlerin yanındayız. Her ay geleneksel hale getirdiğimiz bu toplantıda sorunlar,istekler ve talepleri değerlendiriyoruz. Çözüm üretmek için yanınızdayız. Akçakale bizler için çok önemli bir ilçemizdir. Bu ilçemize sürekli olarak gelerek ilçedeki yöneticilerle görüşmelrimiz oluyor. İlçemizi daha iyi yerlere getirmek için bizlerde elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Bugün Parti yönetimi ile bir araya geldik. İlçe Başkanım başta olmak üzere tüm yönetimimiz ile fikir alışverişinde bulunacağız. Herşey daha güzel bir Akçakale için'' dedi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Çağla Aktemur Özyavuz daha sonra basına kapalı olarak gerçekleştirdiği toplantıda ilçe için öncelikli yapılacaklar hakkında toplantı yaptı.  










Bu haber 2294 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı