BAYÊ FELEKÊ DİZİSİ EKİBİ HAMZA ERKAL'I ZİYARET ETTİ

Çekimleri Siverek'te devam eden Bayê Felekê dizisinin ekibi Siverek Kaymakamı Hamza Erkal'ı makamında ziyaret etti.

BAYÊ FELEKÊ DİZİSİ EKİBİ HAMZA ERKAL'I ZİYARET ETTİ
07 Şubat 2014 - 15:14

Çekimleri Siverek'te devam eden ve 10 Şubat 2014 tarihinde TRT 6 televizyonunda ilk bölümü yayınlacak olan Bayê Felekê (Feleğin Rüzgârı) isimli dizi yapımcıları ile dizi oyuncuları Siverek Kaymakamı Hamza Erkal'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Dizi oyuncuları çekimler sırasında kendilerine desteklerini esirgemeyen Hamza Erkal'a teşekkür etti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, ilçenin tanıtımına katkı sunduklarından dolayı dizi ekibine teşekkür etti.


Yayımlanan ilk fragmanıyla dikkatleri üstüne çekerek ‘Bayê Felekê’ (Feleğin Rüzgarı) dizisi doğudan batıya, dünden bugüne oluşmuş bir köprünün üstünde;  bildiğimiz, bilmek istediğimiz, fark ettiğimiz veya gözden kaçırdığımız insan hikayelerini TRT 6 ekranlarına taşıyor.


İstanbul ve Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde çekimleri devam eden ‘Bayê Felekê’; “Bu toprakların dar sokakları hep güneşe çıkar” diyerek; umudu, kardeşliği ve birlikte yaşamayı,  “Bu topraklarda hikayeler yazılmaz, yaşanır” diyerek; yüzlerde tebessümü, gözlerde hüznü ve kalplerde her daim sevgiyi eksik etmemeyi anlatıyor.


www.siverekgenclik.com




Bu haber 5601 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi