Başkan Yılmaz Takoran festivali ile ilgili STK'larla görüştü

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz 28-29-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Takoran Kültür ve Doğa Festivali dolayısıyla Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.

Başkan Yılmaz Takoran festivali ile ilgili STK'larla görüştü
23 Eylül 2018 - 21:15

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz Kültür Müdürlüğünce 28-29-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Takoran Kültür ve Doğa Festivali dolayısıyla ilçede bulunan Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.

Başkan Yılmaz, Olimpik Yüzme Havuzu sosyal tesislerinde Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Festivalle ilgili bilgi aktararak etkinliklerle ilgili görüş aldı.

Başkan Yılmaz, Toplantıda Takoran Kültür ve Doğa Festivaliyle hedeflerinin başta Siverek’imizi tanıtmak olduğunu belirterek şunları söyledi.’’ Sivil toplum kuruluşların birbirinden değerli üyeleri çok kıymetli muhtarlarımız ve odalarımızın kıymetli temsilcileri öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz Takoran Kültür ve Doğa Festivalinin başlangıcını yapacağız. Amacımızın ve hedefimizin birincisi Siverek’imizi tanıtmak ikincisi ise gerçekten bir doğa harikası olan deyim yerindeyse bakir Siverek Takoran vadisini ülkemize ve dünya insanlığına tanıtmak istiyoruz. Sizlerle toplanmamın amacı düzenlenecek olan festivalle ilgili eksiklerimizi gidermek noktasında siz değerli dostlarında fikirleri görüşleri bizler için önemlidir. Her hangi bir öneriniz varsa bizlerle paylaşırsanız onu da hızlı bir şekilde değerlendiririz. Bu şehir hepimizin bu şehri hep birlikte yöneteceğiz zaman zaman sizlerle de bir araya gelmeye çalışıyorum. Takoran’daki Recep Tayyip Erdoğan sosyal tesislerindeki çalışmalarımız bitmiş durumda görmeyenlerimiz çoktur, inşallah festivalle beraber misafirlerimizi modern tesisimizde ağırlayacağız’’dedi.

Toplantının ardından katılımcılarla birlikte Şanlıurfa karayolu üzerinde yapımı tamamlanan Millet bahçesini Sivil Toplum kuruluşları temsilcilerine gezdirilerek tanıtımı yapıldı.

Haber Merkezi


Bu haber 2146 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması