Başkan Yılmaz kırsal mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında Kapıkaya mahallesi sakinlerini ziyaret etti.

Başkan Yılmaz kırsal mahalle ziyaretlerini sürdürüyor
12 Şubat 2018 - 14:40

Başkan Yılmaz, Kırsal Hizmetler Müdürlüğünce Kapıkaya kırsal mahallesinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Yılmaz, çay içip bir süre sohbet etti.

Bugüne kadar ziyaret etmediği kırsal mahalle kalmadığını dile getiren Başkan Resul Yılmaz, "Kapıkaya mahallemizde daha önce Büyükşehir Belediyesiyle ile yaptığımız çalışma neticesinde Kapıkaya mahallemizi şehre bağlayan ana yolu betonla kapladık. Yol kalitesi çok iyi, sadece Kapıkaya mahallemiz değil diğer kırsal mahallelerimiz de yapılan bu beton yoldan istifade ediyor." dedi.

Kapıkaya mahallesinde daha önce de çalışma yaptıklarını belirten Başkan Yılmaz, "Çalışmalar yapıldığı dönemde tamamlamış olsak da mahalle sürekli büyüyor. Ekiplerimiz şuan mahalle içi sokaklarda çalışma yapıyor. Bu çalışmalar bittikten sonra burada yaşayan insanlarımız rahata kavuşmuş olacak, en azından hedefimiz şu yağışlı günlerde çamurdan kurtaralım yaz aylarında tozdan dumandan kurtarmaya dönük, ilerde bu mahallemizin ana sokaklarını beton veya kilitli parke kaplama çalışmalarına geçeceğiz." diye konuştu.

Mahalle sakinlerine gösterdikleri sabır nedeniyle teşekkür eden Yılmaz, "Ben burada emek sarf eden yakın çalışma arkadaşlarıma, ekiplerimize ve mahalle sakinlerimize bugüne kadar göstermiş oldukları anlayış nedeniyle teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmaların hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hep şunu dile getiriyorum, yol medeniyettir. Yolu olmayan mahallelerimiz bağlantıyla ve ulaşımla ilgili ciddi sıkıntılar yaşayan mahallelerimiz vardı, göreve geldiğimiz günden bugüne gitmediğimiz, hizmet götürmediğimiz mahallemiz yok denecek kadar azdır. Bu yıl içerisinde de kırsal mahallelerimizde ve Siverek genelinde çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Kapıkaya mahalle muhtarı Sefer Delibaş ve mahalle sakinleri, yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz'a teşekkür etti.

Haber Merkezi




Bu haber 3428 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış
 Siverek'te otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti
Siverek'te otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti