Başkan Yılmaz Gazetecilerle İftarda Buluştu

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Yılmaz Gazetecilerle İftarda Buluştu
26 Haziran 2016 - 07:23

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ilçede görev yapan gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Paşa Konağı tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine ilçede görev yapan gazetecilerin yanında Şanlıurfa'dan da misafirler katıldı.

İftar yemeğinin ardından Üçgen Park Sosyal tesislerinde yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz, daha sonra gazetecilerle Mustafa Remzi Bucak Bulvarını gezdi.

Başkan Yılmaz yemeğin ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bugün ulusal basınımızın, gerek Şanlıurfa gerekse Siverek’teki yerel basınımızın güzide mensuplarını ağırladık. İftar yemeğinde kendileriyle bir araya geldik. Kendileriyle birlikte olmaktan son derece keyif aldım, mutluluk duydum. İnşallah bundan sonra da sık aralıklarla belirli periyotlarla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Gerek Siverek gerek Şanlıurfa üzerinde bazı paylaşımlarda bulunduk. Değerli bilgiler aldık. Ben ilçemizi ziyaretlerinden dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonrada sık sık görüşmeyi umut ediyorum” dedi.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 2886 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek
Kalender Aşireti'nden Tüysüz'e destek