BAŞBAKANDAN SİVEREK KAYMAKAMINA ÖVGÜ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 81 İlin valileriyle yaptığı değerlendirme toplantısında, valilerin halkla

BAŞBAKANDAN SİVEREK KAYMAKAMINA ÖVGÜ
11 Şubat 2012 - 15:48
daha sıcak ilişkiler geliştirmesine dikkat çeken uzun konuşmasının içinde, geçtiğimiz günlerde kar yağışından dolayı Karacadağ’ın bir köyünde hastalanan 5 günlük bir bebeğin hastaneye ulaştırması amacıyla makam aracını tahsis eden Siverek Kaymakamının davranışın isim vermeyerek örnek gösteren Başbakan Erdoğan, valiler toplantısında şunları kaydetti ’’Bizim valilerimiz, şehrindeki her haneden haberdar olacak. Yeri gelecek hanımlarınızı alacaksınız yanınıza. Tabii beyinizi de alacaksınız yanınıza ve kapı kapı dolaşacaksınız. Gelip bu kapıları çalmak suretiyle elinizdeki paketinizle ziyaretinizi yapacaksınız. Ve bu dalga dalga o şehrin her hanesine uzanacak. Şu kış şartlarında kimin bacası tütüyor, kimin bacası tütmüyor bunu görmelisiniz. Geçenlerde bir televizyon haberinde, ’kaymakam makam aracını gönderdi ve hastayı aldı’ diyor. Düşünebiliyor musunuz; bunu televizyonlar sanki bir fevkalade habermiş gibi veriyor. Aslında alışamadıkları, görmedikleri bir şey. Aslında bu bizim adeta vakayı adiyemiz olmalı. O kadar rahat biz bu işleri yapmalıyız, yapabilmeliyiz. Türkiye’yi biz bu hale getirmeliyiz’’ dedi.

Siverek ilçe kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti ’’Bizler devletin temsilcileri olarak, her koşulda vatandaşın mutluluğu ve refahı için çalışıyoruz. Hizmetlerin en hızlı şekilde vatandaşa ulaşılması amacıyla uğraşıyoruz. Bu uğraşı devletin tüm temsilcisi olan arkadaşlarımızın da en iyi şekilde yaptığına inanıyorum. Türkiye’nin neresinde olursa olsun devletin temsilcileri vatandaşın mutluluğu için çalışıyor. Bu olay basına yansıdığı için dikkat çekmiştir. Yoksa tüm devlet temsilcileri aynı şevkle çalışıyor. Sayın Başbakanın toplantıda bu hizmeti örnek vermesi bana manevi bir değer kazandırdı’’ dedi.








Bu haber 3492 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor