BALIK OLTA İPİNDEN DOĞAL KLİMA YAPTI

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa’nın Siverek ilçesinde hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyir etmesi, işletmecileri farklı arayışlara

BALIK OLTA İPİNDEN DOĞAL KLİMA YAPTI
03 Ağustos 2009 - 18:51
yöneltti.   İlçenin Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Kanlıkuyu parkının işletmecisi Sedat Yorgun sıcaktan bunalan Müşterilerini serinletme amacıyla ilginç bir yöntem geliştirdi.
    Balık olta ipi ve plastik borulardan doğal klima yapan işletmeci yorgun, sıcak havalardan bunalan müşterilerimiz serin bir ortamda dinlenmek amacıyla parka geliyorlar, parkta ki serin havayı daha çok serinletmek amacıyla parkın dört yanına doğal klima görevini yapacak işlemi yaptım. Dinamolardan yararlanarak plastik boruları delerek balık olta ipi taktım, alt kısmına yerleştirdiğim demirlere ipleri bağlayım suyu iplerden aşağı doğru akıtmaya başladım hafif rüzgârında etkisiyle hava serinlemeye başladı, yaptığım işlem parka hem estetik bir güzellik sağladı hem de havayı serinletti’’dedi.


NOT: SİTEMİZDE BULUNAN HABER, FOTOĞRAF, YAZI VB. HERTÜRLÜ MATERYAL KAYNAK GÖSTERİLSE DAHİ YAZILI İZİN OLMADAN KULLANILAMAZ. AKSİ DURUMDA HERTÜRLÜ HUKUKİ HAKKIMIZ SAKLI BULUNMAKTADIR.

Bu haber 1811 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı