BAKAN ÇELİK SİVEREKLİLERE SESLENDİ

Devlet Bakanı ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Faruk Çelik, Siverek Endüstri Meslek Lisesinde 3 saat süren toplantının ardından, Ak Parti İlçe Binasının önünde halka seslendi.

BAKAN ÇELİK SİVEREKLİLERE SESLENDİ
27 Nisan 2011 - 13:09
Devlet Bakanı ve Ak Parti Şanlıurfa 1. Sıra Milletvekili Adayı Faruk Çelik, Siverek Endüstri Meslek Lisesinde Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile görüşmesinin ardından, Emniyet Caddesi üzerinde bulunan Ak Parti ilçe binasına geçti. İlçe binası önünde halka seslenen Çelik, "Şanlıurfa’ya geldik, ilçe ilçe geziyoruz, bugünde Siverek ilçesindeyiz. Sizlerle buluşuyoruz. Muhtarlarımızla, köylülerimizle ve Sivil Toplum Kuruluşları ile buluştuk. Siverek’in bir fotoğrafını çektik, dert nedir, problem nedir, vatandaşlarımızın talepleri nelerdir,  bunları bir bir not edip, kayıtlara aldık. Laf değil, iş zamanıdır anlayışıyla çok değerli kardeşlerimler çok değerli kardeşlerimle beraber Allahın izniyle 12 Haziran’a kadar sizlerle beraber canla başla koşturacağız. Bir demeden iki demeden gecemizi gündüzümüze katarak, en yüksek sayıda milletvekili çıkararak elbirliği ile Ankara’ya göndereceğiz." dedi.

Çelik’in konuşmasında önce halka seslenen Ak Parti Şanlıurfa 3. sıra adayı Kasım Gürpınar şunları kaydetti, “Bizler hizmet aşkıyla bu işe talip olduk. İnşallah bütün siyasi çekişmelerden, bu hizmet aşkından mahrum bırakılmaya çalışılmayız. İnşallah Siverek’imize Urfa’mıza bu 4 senelik süre zarfında en güzel şekilde hizmet edeceğiz” dedi

Siverek Gençlik Haber


Bu haber 1872 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek Belediye Başkan Yardımcıları belli oldu
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi
Siverek'te dereye giren 2 çocuk boğulma tehlikesi geçirdi