BABALARI ADINA OKUL YAPTIRAN 3 KARDEŞE ŞÜKRAN BELGESİ

Lütfü YALGI/SİVEREK'Siverek Eğitimde Buluşuyor' kampanyası kapsamında babaları İsmail Hakkı Bucak’ın ismine ilçeye bağlı Güvenli Köyünde

BABALARI ADINA OKUL YAPTIRAN 3 KARDEŞE ŞÜKRAN BELGESİ
15 Mart 2012 - 18:57
8 derslik ilköğretim okulu yaptıran eski Milletvekillerinden Sedat Edip Bucak, Mimar Hikmet Bucak ile Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’a ilçe kaymakamlığı tarafından hazırlanan şükran belgesi verildi.

Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’ı makamında ziyaret eden İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ile beraberindeki heyet kardeşlerin belgelerini belediye Başkanı Bucak’a takdim ederek şunları söyledi ’’Siverek’in en büyük sorunu eğitim sorunudur. İki kardeşinizle birlikte rahmetli babanız İsmail Hakkı Bucak adına yaptırdığınız okul hayırların en büyüğüne vesile olup, babanızın ismi eğitim ocağında ölümsüzleşmiştir. Eğitime sunduğunuz bu değerli katkınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Kendisinin ve kardeşlerinin şükran belgesini alan Belediye Başkanı Bucak "Asıl biz sizlere teşekkür ediyoruz. İlçe Kaymakamı olarak Siverek tarihinde geniş bir kampanyayı başlatıp, yeni eğitim yuvalarını memleketimize kazandırdığınız için sizlere minnettarız’’ dedi.






Bu haber 4101 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Siverek'te trafik kazası: 2 ölü 6 yaralı
Gülpınar'dan örnek davranış
Gülpınar'dan örnek davranış