BABA VE OĞLU ÖLDÜRDÜĞÜ İDDİASIYLA 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Haber MerkeziŞanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde aralarında arazi anlaşmazlığı yüzünden husumet bulunan baba- oğlu öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan Hasan B. ile Mehmet G., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

BABA VE OĞLU ÖLDÜRDÜĞÜ İDDİASIYLA 2 KİŞİ TUTUKLANDI
06 Şubat 2012 - 19:46


Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde aralarında arazi anlaşmazlığı yüzünden husumet bulunan baba- oğlu öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan Hasan B. ile Mehmet G., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Siverek'e bağlı Yücelen Köyü'nden alışveriş için kent merkezine otomobilleriyle gelen 64 yaşındaki Ali Adak ile oğlu 26 yaşındaki Mahmut Adak, oğul, 3 gün önce Fırat Mahallesi'nde otomobillerinin içinde uzun namlulu tüfeklerle çapraz ateşe tutularak öldürülmüştü. Kanlı saldırı sonrasında olay yerinden kaçan cinayet şüphelilerini güvenlik kamerasından kimliklerini tespit eden ekipler, bugün Şirinkuyu Mahallesi'nde bir eve operasyon düzenledi. Saldırıdan sonra bir yakınının evine gizledikleri tespit edilen cinayet şüphelisi Hasan B. ile Mehmet G., polis ve jandarma tarafından düzenlenen ortak operasyonla yakalandı.

Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen cinayet şüphelisi 2 kişi, sorgulamaları tamamlandıktan sonra geniş güvenlik önlemi altında Adliye'ye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheliler B. ve G. tutuklanarak Siverek Kapalı Cezaevine konuldu


Bu haber 2868 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Siverek'te ASM'den hırsızlık yapan 2 şüpheli tutuklandı
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem