Aziz Baylan Buğday ve Hayvan pazarını ziyaret etti

HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili Adayı Eczacı Aziz Baylan seçim ziyaretleri kapsamında hayvan ve buğday pazarını ziyaret etti.

Aziz Baylan Buğday ve Hayvan pazarını ziyaret etti
20 Haziran 2018 - 19:50

HÜDA PAR Şanlıurfa 27. Dönem Milletvekili Adayı Eczacı Aziz Baylan, 24 Haziran tarihinde yapılacak seçimler için çalışmalarını sürdürüyor. Baylan seçim çalışmaları kapsamında buğday ve zahireciler pazarı ile büyükbaş ve küçükbaş hayvan pazarını ziyaret etti.

Şiddeti bir çözüm yolu olarak görmüyoruz

Ziyaretlerinin ardından gazetecilere açıklama yapan HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili Adayı Baylan, şiddeti bir çözüm yolu olarak benimsemediklerini belirterek, " Meselelerin şiddet yoluyla çözüleceğine inanmıyoruz. Sorun ve meselelerin müzakere yoluyla çözülebileceğine inanıyoruz. Sonuna kadar sulh kapısının açık tutulmasını; savaşa, kavgaya ve silaha asla prim verilmemesini istiyoruz. Biz her zaman barıştan, kardeşlikten yanayız. Sadece bölgemizde ve Türkiye'de değil, dünyanın hiç bir yerinde namludan bir tek mermi çıkmasını tasvip etmiyoruz" dedi.

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz

Birilerinin söylem ve eylemlerinin birbiri ile çeliştiğine dikkat çeken Baylan, "Yıllarca en çok barıştan ve kardeşlikten bahsedenler en çok bu coğrafyamızda kan döktüler. Yıllarca coğrafyamızı huzura hasret bıraktılar. Annelerin ağıtları hiç dinmedi. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Halkımızın bunları iyi görmesi gerekiyor" dedi.

www.siverekgenclik.com

FOTO GALERİ


Bu haber 1780 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor