AYVANAT MAHALLE SAKİNLERİ SORUNLARDAN ŞİKAYETÇİ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Ayvanat Mahallesi sakinleri kanalizasyon ve yol sorunundan dolayı yetkililere sitem etti.

AYVANAT MAHALLE SAKİNLERİ SORUNLARDAN ŞİKAYETÇİ
04 Ocak 2016 - 14:04

Siverek Ayvanat Mahallesi küme evleri 6. Sokakta yaşayan mahalle sakinleri başta kanalizasyon ve yol olmak üzere sorunlarla boğuştuklarından dert yanarak sorunlarına çözüm bulunmasını istedi.

Mahalle sakinlerinden İrfan Karakaş evlerinin önüne geçici olarak yapılan kanalizasyon çukurunun tehlike saçtığına dikkat çekerek, “Bir senedir ne yolumuz ne kanalizasyonumuz var. Kapımızın önüne kazılan kanalizasyon çukuruna dün bir hayvan düştü, dünden beridir çıkaramadık. Bu çukura Allah korusun çocuklarımız da düşebilir. Biz sorunlarımız ile ilgili Siverek Belediyesi’ne gidiyoruz bizi Şanlıurfa Büyükşehir’e yönlendiriyorlar, Şanlıurfa’ya da gidiyoruz bizi Siverek’e yönlendiriyorlar. Ne yapacağımızı şaşırdık. 21 Yüzyılda bu sorunlar yaşanır mı? Belediyeye sesleniyorum bu sorunlarımıza el atsın.

Mahalle sakinlerinden Sinan Seçici ise yol sorunundan dert yanarak, “Ana cadde ile apartmanımız arası 20 metre olmasına rağmen halen yolumuz yapılmadı. Köy yolları yapılırken şehir merkezindeki yolumuz unutuldu. Yolumuz için 10 sefer belediyeye başvurmamıza rağmen bir sonuç alamadık.

www.siverekgenclik.com




Bu haber 2567 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Başkan Mehmet Kuş, Çocukların Bayramını Kutladı
Başkan Mehmet Kuş, Çocukların Bayramını Kutladı