AYMAZ: "SEÇİMİ BOYKOT EDECEĞİM"

Siverek İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Fahri Başkanı Koçali Aymaz siyasilere tepki olarak 2015 genel seçimlerinde sandığa gitmeme kararı aldığını belirterek boykot kararını kamuoyu ile paylaştı.

AYMAZ: "SEÇİMİ BOYKOT EDECEĞİM"
24 Şubat 2015 - 09:54

#SiverekİlOlmalıdır


Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Fahri Başkanı, 70'lık ömrünün en güzel yıllarını Siverek sevdasına ve mücadelesine adayan Koçali Aymaz, Cumhurbaşkanından tutunda başbakan, bakan ve milletvekillerine kadar birçok siyasetçinin Siverek'i il yapma sözü verdiğini belirterek, devletin sözünün arkasında durması gerektiğini söyledi. Aymaz, " Bundan önceki siyasiler Siverek'in elinden gasp edilen il hakkının iadesi için bize söz verdi. Şimdiki iktidardan beklentimiz, devlette süreklilik esastır kaidesince, Siverek'i il yapmalarıdır. Siverek'in elinden gasp edilen il hakkı iade edilenceye kadar oy kullanmama kararı aldım" dedi



Siverek'in yüzölçümü olarak 4 bin 314 kilometrekarelik yüz ölçümü ile Şanlıurfa merkezden bile büyük olduğuna dikkat çeken Aymaz, " Büyükşehir Belediyesinin durumu ortadadır. Hem Siverek'in il olması ile birlikte Şanlıurfa'nın büyükşehir statüsünde bir değişiklik olmayacaktır. Siverek'in il olması ile birlikte Şanlıurfa bürokrasiside rahat bir nefes alacaktır. İl olmayla birlikte Siverek halkı beklediği hizmetlere kavuşacaktır"dedi.

Öte yandan Koçali Aymaz'ın seçimlerde oy kullanmama kararı sosyal medyada yankı buldu.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3558 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı