ASLANPARÇASI: SİVEREK HALKININ DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ

Memur-Sen Siverek Temsilciliği Kamuda Kılık-Kıyafet Özgürlüğü için 3 ayrı noktada imza standı açtı. Eğitim Bir-Sen Siverek Temsilcisi Fikret Aslanparçası, Siverek halkını imza kampanyasına davet etti.

ASLANPARÇASI: SİVEREK HALKININ DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ
22 Ocak 2013 - 16:12

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, Memur-Sen Konfederasyonunun Türkiye genelinde başlatmış olduğu 'Kamuda Kılık-Kıyafet Özgürlüğü için 10 Milyon İmza Kampanyasına” bir destekte Siverek’ten geldi.

Memur-Sen Siverek Temsilciliği tarafından "Kamuda Kılık-Kıyafet Özgürlüğü İçin 10 Milyon İmza Kampanyası kapsamında şehrin değişik noktalarına imza standları kuruldu. Yapılan sesli anonslarla halk imza kampanyasına davet edilirken, vatandaşlar çağdışı bu yasağın kalkması için imza kampanyasına yoğun şekilde katıldıkları gözlendi.

Konu hakkında Siverek Gençlik Sitesine açıklama yapan Siverek Eğitim Bir-Sen Başkanı Fikret Aslanparçası, “Türkiye genelinde başlatmış olduğumuz, Özgürlük için 10 Milyon İmza Kampanyasını Siverek’te de 3 noktada kurmuş olduğumuz standlarla başlatmış bulunuyoruz. 1980 yılında getirilen özgürlükleri kısıtlayıcı bir kılık kıyafet yönetmeliği var. Bunun tamamen ortadan kalkması ve ülkenin özgürleşmesi adına, Sulu Cami önü, Ziraat Bankası Karşısı, Kanlıkuyu meydanında kurulu standlarımıza tüm halkımızı davet ediyoruz.

www.siverekgenclik.com



SİVEREK'TE BAŞÖRTÜSÜNE ÖZGÜRLÜK İÇİN İMZA... ile siverekgenclik


Bu haber 3026 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Siverek Belediyesinde başkan yardımcılığına Evrim Began atandı
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti
Sulama göletine giren genç hayatını kaybetti