AŞEVİ 10.000 KİŞİYE YEMEK VERECEK

1993 yılında kurulan Şanlıurfa Gönüllü Kuruluşlar Aşevi, 20. kez kapılarını ihtiyaç sahiplerine açtı. Gönüllü Kuruluşlar Aşevi, günde yaklaşık 10 bin kişiye sıcak yemek dağıtacak.

AŞEVİ 10.000 KİŞİYE YEMEK VERECEK
04 Temmuz 2012 - 11:11

ŞANLIURFA - Aşevi`nin açılışına, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Belediye Başkan Yardımcısı Habip Aslan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Müftü Yardımcısı Mustafa Erdem ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Vali Celalettin Güvenç, Şanlıurfa`da görmekten en çok memnun olduğu konuların başında Gönüllü Kuruluşlar Aşevinin geldiğini belirterek "Bu hizmeti yapanlardan Allah razı olsun. 10 bin kişiye yemek çıkarılıyor 10 ay boyunca. Tamamen sivil inisiyatif. Vatandaşlarımızın da burayı desteklemesini bekliyoruz. Gıda olur, et olur, ekmek olur. Her türlü desteklerini bekliyoruz. Şeffaf bir şekilde bu hizmeti yürütüyorlar. Desteklemek için burayı çalışma başlattık. Bir formül üzerinde çalışıyoruz" dedi.

Gönüllü Kuruluşlar Aşevi Sorumlusu Ali Polat ise yaklaşık 20 yıldır Gönüllü Kuruluşlar Aşevi olarak hizmet verildiğini altını çizerek, "Bugünden başlayarak Mart ayına kadar vatandaşlara hizmet verecek" dedi.


Mehmet Demir / Dogruhaber.com.tr


Bu haber 2750 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Şeyh Celaleddin Korkmazoğlu vefat etti
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması