ANNE BABA ÇOCUK İLETİŞİM PANALİNE VELİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Mehmet SEZGİN/SİVEREKŞanlıurfa'nın Siverek İlçesinde bulunan Mehmetçik İlköğretim Okulu Aile Birliği tarafından düzenlenen Anne Baba ve Çocuk

ANNE BABA ÇOCUK İLETİŞİM PANALİNE VELİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
22 Aralık 2010 - 19:45
İletişim Paneline öğrenci velileri büyük ilgi gösterdi.
    
Okulu müdürü Zülfikar Ayyıldız paneli düzenlemelerdeki amaçlarının çocukların daha sağlıklı gelişmesi ve eğitimde başarılı olmalarına katkı sunmak için düzenlediklerini belirterek katılımcılara ve öğrenci velilerine teşekkür etti.
     
Panele katılan uzman çocuk doktoru Yahya çerçi "Psikolog Süleyman Tunç, Sınıf Öğretmeni Kadir Kokça, Rehber Öğretmen Gamze Efe katıldı. Doktor Yahya çerçi, kızamık, kabakulak, dizanteri hepatit A sarılık, sıtma boğmaca, bademcik iltihabı ve üst solunum yolları hasatlıklarında ezbere ilaç kullanılmaması, genelde bulaşıcı hastalıkların temelinde el yıkamama, tuvalet temizliği, diş temizliği, çocuklarda düzenli elbise değişikliği, özelikle el temizliğine önem verilmesini" istedi.
    
Psikolog Süleyman Tunç, çocukluktan erginliğe geçişte yaşanan sosyal ve duygusal gelişmelerden örnekler vererek, ailelerin bu dönemde çocuklarıyla daha sıkı ilişki kurmalarını, onların fikir ve düşüncelerine önem vermelerini isteyerek şöyle devam etti "Çocuğunuza para vererek ihtiyaçlarını karşılamakla ona karşı görevinizi tamamlamış olmazsınız. En önemli armağan çocuğunuza vereceğiniz ilgi ve sevgidir" dedi.
    
Yaklaşık 2 saat süren panelin ardından öğrenci velileri panelistlere ve okul idaresine teşekkür etti.



Bu haber 2120 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
Bucak'ın mahalle toplantılarına yoğun katılım
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini ziyaret etti
AK Parti Belediye Başkan Adayı Bucak, Oto galericiler sitesini...