ANKARA'DAKİ PATLAMA: 30 ÖLÜ, 126 YARALI

İçişleri Bakanlığı, Ankarada'ki patlama sonucunda ilk belirlemelere göre 30 vatandaşın hayatını kaybettiğini, 126 vatandaşın ise yaralandığını bildirdi.

ANKARA'DAKİ PATLAMA: 30 ÖLÜ, 126 YARALI
10 Ekim 2015 - 09:28

KESK, DİSK gibi sendikaların da aralarında bulunduğu kimi siyasi parti ve STK'ların Ankara’da düzenlediği miting öncesinde patlama yaşandı. İçişleri Bakanlığı Ankarada'ki patlama sonucunda ilk belirlemelere göre 30 vatandaşın hayatını kaybettiğini, 126 vatandaşın ise yaralandığını bildirdi.

İçişleri Bakanlığı'nın Açıklaması

10.10.2015 tarihinde 12:00-16:00 saatleri arasında, Ankara Tren Garından Sıhhiye meydanına kadar toplantı ve gösteri yürüyüşü yapılacağı bildiriminde bulunulmuştur.

KESK, DİSK, TMMOB ve Tabipler Birliği ve diğer sivil toplum örgütlerinin katılımı ile saat 09:30 itibariyle Ankara Tren Garı önünde toplanmaların başladığı ve katılımın devam ettiği sırada, saat 10:04 civarında henüz sebebi belirlenemeyen iki ayrı patlama meydana gelmiştir.

Patlama sonucunda ilk belirlemelere göre 30 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 126 vatandaşımızın ise yaralandığı değerlendirilmektedir. Yaralıların tedavileri çeşitli hastanelerde devam etmektedir.

Demokrasimizi ve Ülkemizin huzurunu hedef alan bu menfur saldırıyı lanetle kınıyoruz. Olayla ilgili bütün birimlerimiz çalışmalarını sürdürmekte olup, gelişmeler hakkında kamuoyu ayrıca bilgilendirilecektir.

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

www.siverekgenclik.com


Bu haber 3740 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Eski başkan Çakmak'tan borç açıklaması
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile görüştü
Dusak, Siverek'teki kazalarla ilgili Karayolları Genel Müdürü ile...