ALİ MURAT BUCAK GAZETECİLERLE YEMEKTE BİRARAYA GELDİ

Lütfü YalgıSiverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak,ile Belediye Başkan yardımcısı Fatime Sun Dağlı ilçede görev yapan basın mensuplarıyla öğlen yemeğinde bir araya geldi.

ALİ MURAT BUCAK GAZETECİLERLE YEMEKTE BİRARAYA GELDİ
11 Ocak 2012 - 19:25
Cudi Paşa belediye Sosyal Tesislerde gazetecilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Murat Bucak gazetecilerin 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutlayarak gazetecilerle yemek boyunca sohbet etti.
Belediye Başkanı Ali Murat Bucak yemekte gazetecilerle yaptığı sohbette Siverek ilçesinin nüfus ve coğrafik olarak birçok ilden büyük olduğuna dikkat çekerek şunları kaydetti: "Siverek’te sadece belediye işleriyle uğraşmıyoruz, ilçede eğitim kalitesinin yükseltilmesi amacıyla ilköğretim okulundan üniversiteye kadar Siverekli çocuklara destek sağlıyoruz. Bu yıl çeşitli üniversitelerde eğitim gören 1167 üniversite öğrencisine eğitim yardımı sağladık. İlçede sosyal yaşam standardının yükseltilmesi amacıyla yaşlı ve sakat olan vatandaşların yaşam yerlerini yeniledik.2 bin aileye gıda yardımının yanı sıra destek anmacıyla nakit para yardımı yaptık. Köy ilköğretim okurları dahil olmak üzere yaklaşık 40 ilköğretim okuluna akılı tahtalar kurduk. Siverek il düzeyinde bir memleket belediye tüm sorunları çözmek amacıyla yoğun bir çalışma içindedir yükümüz ağır, borçlanarak tüm sorunları çözmeye çalışıyoruz. Karayollarının yapması gereken işleri bile biz yapıyoruz, daha çağdaş ve modern bir Siverek için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz’’


Gazeteciler adına belediye başkanına teşekkür eden ilçenin en yaşlı gazetecisi irfan gazetesi sahibi Mehmet Güyüç,belediyenin desteğiyle Siverek kentinin ulusal basın camiasında daha iyi tanıtıldığını, belediyenin basın mensuplarının görevlerini yapması için yardımcı olduğunu şeffaf bir yönetim sergileyen belediye yönetimine başkanın şahsında tüm çalışanlara teşekkür etti.


Bu haber 2765 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Başkan Bucak, taziye evlerinde yemek uygulamasına son verdi
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor
Siverek BILSEM Siverek'in yüz akı olmayı sürdürüyor