AKÇAKALE'DE KORKULAN OLDU

Suriye`den Akçakale ilçe merkezine top mermisi düştü. Ak Parti Milletvekili Halil Özcan 5 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi

AKÇAKALE'DE KORKULAN OLDU
03 Ekim 2012 - 15:14
















Suriye `nin Rakka kentine bağlı Tel Abyad ilçesinde çıkan çatışmada ateşlenen bir kaç top mermisi, Akçakale ilçesinde bir mahalleye düştü.


Düşen top mermisi sebebiyle bir evde bulunan anne ve 4 çocuğunun hayatını kaybettiği 2`si polis 10 kişinin yaralandığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. 

Düzenli ordu birliklerince, Özgür Suriye Ordusu`na bağlı güçlerin, stratejik noktaları büyük ölçüde ele geçirdiği Türkiye sınırındaki Tel Abyad ilçesine yer yer top atışları yapılıyor. 



Öğleden sonra Tel Abyad`tan yapılan atışlarda birkaç top mermisi sınıra yakın Yeni Mahalle`deki Toprak Mahsulleri Ofisi`nin (TMO) bahçesine ve çevreye isabet etti. Olayın yaşandığı bölgede güvenlik önlemi alındı. 

İlçe merkezinde yapılan anonslarda vatandaşlar, mecbur olmadıkça sınıra yakın yerlere yaklaşmamaları konusunda uyarıldı. 

Öte yandan Türkiye uçağının düşürülmesinin ardından Suriye`den gelecek olan her türlü askeri tehdidi savaş sebebi sayacağını açıklamıştı.


DOGRUHABER.COM.TR


Bu haber 2500 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Demirbüken'den 23 Nisan mesajı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı
Urfa'da 1 haftada 74 uyuşturucu satıcısı gözaltına alındı