Ak Partiden çok konuşulacak reklam filmi  

AK Parti Şanlıurfa Seçim Koordinasyon Merkezi Tanıtım ve Medya Biriminin hazırladığı reklam filmi “Emanet, #GünBugündür’’ temasıyla yayınlandı.

Ak Partiden çok konuşulacak reklam filmi

 
25 Mart 2019 - 10:18

AK Parti Şanlıurfa Seçim Koordinasyon Merkezi Tanıtım ve Medya Biriminin hazırladığı reklam filmi “Emanet, #GünBugündür’’ temasıyla yayınlandı.


Reklamda ‘’Emanet’’ isimli kitap, yaşlı, genç, çocuk ve kadın vatandaşlar tarafından elden ele dolaştırılarak Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül’e ulaştırıldı.


Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül için hazırlanan videoda vatandaşlar ve AK Aday Beyazgül’de rol alırken, tarihi ve turistik mekânlara da yer verildi.


Reklam filminde yer alan Beyazgül ‘’Tarımın gelişimi, kalkınma ve iş imkânlarının sağlanması, turizmin canlanması, sosyal yaşamın iyileşmesi, kısaca tüm sorunlarının çözümü yeni ve modern bir Şanlıurfa, mutlu bir gelecek için emanetiniz emanetimdir’’ ifadelerini kullandı.


Emanet isimli reklam filmi yayınlandığı andan itibaren çok büyük bir ilgi gördü ve binlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından da paylaşıldı.


Haber merkezi

Bu haber 2155 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili açıklama
Harran'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı olayla...
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor
Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadele sürüyor